„Când o uşă a fericirii se închide, o alta se deschide;
dar deseori ne uităm atât de mult la uşa închisă
că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.“
Helen Keller


Numerologia este o ştiinţă veche de peste 4000 de ani care a preocupat mulţi oameni de ştiinţă şi care a oferit şi multe răspunsuri la întrebările pe care fiecare şi le-a pus în legatură cu firea umană dar şi în legătură cu descifrarea destinului. Este extraordinar ce poţi descoperi prin nişte calcule simple, la îndemâna oricui, urmând indicaţiile pe care le veţi întâlni în această carte (ghid). Veţi afla latura cunoscută a personalităţii dumneavoastră dar mai ales pe cea mai puţin cunoscută dar pe care cu siguranţă că fiecare dintre voi a simţit-o în diverse momente ale vieţii.

Descoperiţi cum această ştiinţă vă poate aduce succes în toate domeniile, sănătate, prosperitate şi protecţie; puteţi evita pierderile, ştiindu-vă anul personal, dar mai ales purtând talismane numerologice personalizate. Talismanele îmbunătăţesc viaţa, vă ajută să trăiţi frumos prezentul şi să vă asiguraţi un viitor fericit.

Cartea este un ghid de autocunoaştere, de evaluare a relaţiilor interumane care vă poate îndruma paşii şi în carieră. Noi nu avem control asupra evenimentelor ce apar la un moment dat în viaţa noastră dar cu minim de cunoştinţe de numerologie putem controla reacţiile noastre în diferite situaţii. Cu acest bagaj de cunoştinţe ne putem mai bine orienta între prieteni dar şi între adversari. Ne va ajuta să trăim echilibrat şi să fim mai receptivi la apariţia momentelor benefice, îmbinând aceste calcule cu intuiţia fiecăruia.

Numerologia se ocupă de valoarea simbolică a cifrelor, de vibraţia lor, pe când matematica se ocupă de domeniul cantitativ al cifrei. Atât numerologia cât şi matematica au acelaşi părinte: Pitagora, filozof grec din secolul al VI-lea înainte de Hristos. Numerologia se regăseşte la toate civilizaţiile vechi.

Data naşterii noastre este o vibraţie cu putere activă şi atractivă la fel ca şi literele din care este format numele şi prenumele dumneavoastră. Mai întâi ar trebui să ştim ce semnificaţie au cifrele de la 1 la 9, numere de bază în numerologie. După alţi numerologi, se mai folosesc şi cifrele 11, 22, 33 şi 44, numere numite „numere maestru“.

Cartea este scrisă pe înţelesul tuturor.